Finalen venter Eilertsen

Team Eilertsen Racing melder klar til finalen i OK Mobil 1 Legend Car Cup 2023, som skal køres denne weekend på Padborg Park.

Det er den 3. gang i 2023 at den sønderjyske bane afholder et løb for den populære klasse med biler i 5/8 størrelse, så de mere eller mindre er gokarts med tag på.

Holdet fra Espergærde har allerede kørt nærved 200 omgange på banen i år, hvis man tæller både løb og test, så Henrik Eilertsen kender efterhånden enhver centimeter asfalt på banen – og heldigvis ikke ret meget af sandfanget, og det bliver forhåbentlig ved med at være sådan!

Det er blot 3 uger siden, der sidst blev kørt på banen. Her var det i forbindelse med Night Race eventen, som sluttede med det sidste heat i mørke. Det var meget tæt på, at der var kommet to pokaler med hjem, hvis ikke bagakslen var knækket få omgange før målflaget, da Henrik lå på en ellers sikker 3. plads.

Weekendens mål er at forsvare fjerdepladsen i Masters mesterskabet, som er for kørere over 40 år. 4 har været 2023 sæsonens tal, da rigtig mange af løbene er blevet gennemført på netop den placering.

Årets højdepunkt i Legend Cup var på FDM Jyllandsringen i august måned, hvor det blev til en andenplads i det første heat.

Med 30 tilmeldte kørere til finalen, heraf 7 i Masters kategorien, er målet helt klart at komme hjem med mindst en, hvis ikke flere løbspokaler.

Chefmekaniker Bjørn Andersen har været i gang med at forberede bilen, så der forhåbentlig ikke blive noget tekniske udfald henover weekenden. Ellers står han klar med værktøjskassen endnu en gang.

Den aktuelle vejrudsigt lover sensommerlige temperaturer på søndag, så vi kan kun opfordre folk til at komme ud på banen en allersidste gang for i år, og opleve en masse fedt ræs fra ikke kun Henrik Eilertsen og Legend Car klassen, men også alle de andre klasser som er på banen, og skal have deres mesterskaber afgjort.

Der bliver igen afholdt Gridshow inklusiv Legend klassen, ligesom det blev ved Night Race, så skulle man have lyst til at få et autografkort, eller et foto sammen med bilen, er der rig mulighed for det.

Skulle man være forhindret i at tage til Padborg Park, kan weekendens kørsler også følges live eller forskudt på: https://www.youtube.com/@DanskMotorsportLive