.  
Beskrivelse: Macintosh HD:Users:Frederik:Desktop:Classic Race Aarhus-mappe:IMG_9810 kopi udsnit til PM.jpg

Classic Race Aarhus efterlyser brudepar til årets
store massebryllup ved Marselisborg Slot

Den får ikke for lidt, når Classic Race Aarhus i 2017 tilbyder 10 giftelystne par at blive smedet sammen under årets racefestival.

For foden af Marselisborg Slot omgivet af smukke, klassiske biler fra en tid, hvor kvalitet og luksus var en selvfølge, tilbyder Nordeuropas bedste racefestival en helt særlig ramme om et romantisk og smukt bryllup. Champagne, hvide duge og muligheden for at kysse sin udkårne foran tusinder af publikummer med udsigt til Marselisborg Slot og den smukke kyst langs Strandvejen i Aarhus.

- Jeg tror ikke man finder en meget smukkere ramme om sit bryllup end i Mindeparken midt under Nordeuropas bedste racefestival. Det bliver en fantastisk flot oplevelse, uanset om man er interesseret i klassisk motorsport eller ej, lyder det fra racefestivalens direktør, Mike Legarth.

Sidste år blev 10 brudepar viet i helt unikke rammer under Classic Race Aarhus, og Classic Race Aarhus har valgt at gentage succesen i 2017. Det bliver en helt særlig og meget smuk oplevelse for alle medvirkende, men især for brudeparrene, som vil få en dag, de aldrig glemmer.

Selve vielsen bliver foretaget af kulturrådmanden i Aarhus i Mindeparken. Her vil der være dækket op med blomsterranker, hvide duge, kølig champagne og rød løber til brudeparret, deres to vidner samt gæster. Der vil være mulighed for et flot bryllupsbillede foretaget af en af byens førende bryllupsfotografer. Herefter vil parrene få mulighed for at blive kørt rundt i Mindeparken i nogle af vores smukke, klassiske biler.

For at gøre oplevelsen helt særlig og sikre, at kvaliteten er i topklasse, har Classic Race Aarhus valgt at begrænse ceremonien til de første 10 par, som melder sig til.  

Læs mere om bryllup på http://www.craa.dk/projekt/bryllup/

Fakta:

Classic Race Aarhus er en non-profit organisation, og overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn. Racefestivalen er to gange blevet udnævnt til Årets Motorsports arrangement i Danmark. Flere end 800 frivillige hjælper til før, under og efter løbet. I 2016 blev Classic Race Aarhus overværet af flere end 40.000 tilskuere. Løbet bliver afholdt for 8. gang i weekenden den 19.-21. Maj 2017.