IMK’er indstillet til prisen "Årets Energibundt".

Prisen uddeles ved "DR SPORT 2020" i januar 2021, hvor vi blandt andet fejrer vinderen af Årets Energibundt og hylder alle dem, der gør en forskel i foreningslivet i Danmark!

Energibundter er forudsætningen for det helt særlige foreningsliv, vi har i Danmark, som er kendetegnet ved stort sammenhold og fantastisk engagement. Dét gør en forskel i hverdagen for tusindvis af børn, unge og voksne. Og det bidrager til at gøre vores klub til noget særligt.

--o--

Den nominerede er.: Mand, 27 år, lyshåret, dyrker motorsport, i Ikast & omegns Motor Klub naturligvis.

Begrundelsen for nomineringer er.:

"Personen" bidrager både i løbsledelserne og som aktiv kører i klubben, og er dermed et solidt forbillede for mange af de yngre, når det gælder om at vise sammenhold og frivillighed i vores idræt.

"Personen" gik forrest i kampen mod retningslinjer og corona, da landet lukkede ned. Da der endeligt viste sig en åbning for at kunne afvikle motorsport, gik "Personen" som en del af løbsledelsen for klubben IMK, forrest og skitserede planer for zoneinddeling, udarbejde retningslinjer for hygiejne, rengøring og afvikling af arrangement på Nørlundbanen ved Ikast.

Alene med det hårde arbejde fra klubben, og især "Personen", lykkedes det at få DM-sæsonen inden for motorsporten igang, og deltagerne fik endeligt gang i idrætten og samværet igen - med afstand, naturligvis.

Efterfølgende deltog "Personen" i et af forbundets nu jævnlige online Teams-møder med klubberne. Her delte han uselvisk ud af sine og klubbens erfaringer fra den første DM-afdeling og delte efterfølgende også planer for afvikling, skitser etc.

Alt dette arbejde, klubben lagde i at afvikle første DM i 2020 gik videre til øvrige klubber, der kunne læne sig op ad planer etc.

Oveni dette skulle "Personen" også sikre faciliteter til tv-produktion, som blev muliggjort som effekt af corona - og en nødvendighed, da motorsportsarrangementerne, modsat fx fodbold, ikke kan have publikummer.

--o--

Den nominerede er.: Emil Hammer.

Alle vi i Ikast & omegns Motor Klub, krydser fingre for dig Emil og ønsker dig Held & Lykke.

Og med Sportslig hilsen fra ALLE i IMK. – Ref.-Troels.

Vinderen annonceres ved DRs show SPORT 2020 den 2. januar 2021.

Med venlig hilsen Danmarks Idrætsforbund og Ørsted.

 

Hit Counter